اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

جزئیاتی از ۳۲ شهید تازه تفحص شده | هویت یک شهید همافر شناسایی شد+ عکس

جزئیاتی از ۳۲ شهید تازه تفحص شده | هویت یک شهید همافر شناسایی شد+ عکس فردا پیکر‌های مطهر ۳۲ شهید تازه تفحص شده در روستای دوله‌تو سردشت مورد استقبال و بدرقه مردم این منطقه قرار می‌گیرد. این شهدا در مناطق عملیاتی شمال غرب کشور و کردستان عراق تفحص شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا به درخواست مردم روستای دوله‌تو شهرستان سردشت، پیکر‌های مطهر ۳۲ شهید تازه تفحص شده فردا یکشنبه ۲۵ شهریور از ساعت ۹ صبح در این روستا مورد استقبال و بدرقه قرار خواهند گرفت.

پیکر این شهدا طی ماه‌های اخیر توسط گروه‌های تفحص کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح در مناطق عملیاتی شمال‌غرب کشور و کردستان عراق کشف شده است که هویت یکی از شهدا به نام شهید همافر «محمد خاکی‌زاده» شناسایی شده و شناسایی پیکر یکی دیگر از این ۳۲ شهید در حال بررسی است.

جزئیاتی از ۳۲ شهید تازه تفحص شده | هویت یک شهید همافر شناسایی شد+ عکس

شهید همافر «محمد خاکی‌زاده»

از این ۳۲ شهید که قرار است در روستای دوله‌تو مورد استقبال مردم قرار گیرد، پیکر ۸ شهید مربوط به گروگان‌هایی است که با دست و پا‌های بسته توسط گروهک‌های کومله و دموکرات به شهادت رسیدند و پیکرشان در محور دوله‌تو تفحص شد.

در جریان تفحص در مناطق عملیاتی شمال‌غرب کشور و کردستان عراق پیکر‌های مطهر ۱۵ شهید در محور جنگل‌های آلواتان، یک شهید در روستای بلو، ۶ شهید در منطقه عملیاتی بلفت و دوپازا مربوط به عملیات «نصر۷»، یک شهید در منطقه باسنی عراق مربوط به عملیات «نصر۴»، یک شهید در منطقه بانه در حدود مرزی سیران‌بند مربوط به تک دشمن در سال ۱۳۶۷ کشف شده است که این شهدا فردا مورد استقبال مردم روستای دوله‌تو قرار می‌گیرند.

اهمیت روستای «دوله‌تو» از این جهت است که این روستا یادآور جنایت مغفول مانده دوران جنگ است؛ در نزدیکی این روستا زندانی به همین نام وجود داشت که تحت کنترل حزب دموکرات کردستان ایران بود. در زندان دوله‌تو بیش از ۲۰۰ نفر از نیرو‌های سپاه، ارتش، جهاد سازندگی، بسیج، ژاندارمری و حتی پیشمرگان مسلمان کرد محبوس بودند.

پس از آزادسازی بخش‌هایی از سرزمین‌های کردستان توسط سپاه و ارتش از دست کومله و دموکرات، گروهک‌های ضدانقلاب با هماهنگی با حزب بعث عراق در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ به بمباران زندان دوله‌تو پرداختند که بیش از ۵۰ نفر از زندانیان به شهادت رسیدند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار